Schokkende en belastende details in verkrachtingszaak ex FC Barcelona speler Dani Alves

Er zijn schokkende en belastende details opgedoken in de verkrachtingszaak rond de voormalig FC Barcelona speler Dani Alves.

Een vrouw zegt in een nachtclub in Barcelona op 30 december 2022 door Alves te zijn verkracht. Het incident zou volgens het 23-jarige slachtoffer hebben plaatsgevonden op de toiletten. De voetballer ontkende alles en zei graag te dansen maar nooit in iemands aura te komen.

Het feit dat Alves in voorarrest zit en niet zijn strafzaak in vrijheid mag afwachten zegt veel over de verdenkingen. Volgens El Periódico is op beelden te zien dat de voetballer en de vrouw rond de 15 minuten samen in de toiletten waren. Het slachtoffer zegt in haar verklaring dat Alves haar dwong om bovenop hem te gaan zitten. Vervolgens gooide hij haar op de grond en dwong haar tot orale gemeenschap. Dat was nog niet alles want volgens de vrouw penetreerde hij haar daarna ook nog en kwam klaar. Na de verkrachting is ze naar het ziekenhuis gegaan waar onderzoek is gedaan naar dna-sporen.

Het ziet er volgens de aanklagers niet goed uit voor Dani Alves. Wat ook niet helpt is het feit dat hij volgens TV3 zijn verklaring drie keer heeft gewijzigd. Eerst claimde hij in de club te zijn geweest, maar niet voor lang en de vrouw niet te kennen. Vervolgens gaf hij toe haar gezien te hebben, zonder dat er iets gebeurd zou zijn. Tenslotte gaf de ex FC Barcelona speler ook fysiek contact toe, maar kwam het initiatief volgens hem van de vrouw. Het onderzoek is in volle gang en de politie bekijkt alle scenario’s.