© Instagram

Schoten gelost met vuurwapen bij incident Breda, politie doet onderzoek

Bij een incident in Breda zijn volgens getuigen schoten gelost met een vuurwapen.

De politie is een onderzoek gestart naar een potentieel schietincident dat plaatsvond aan de Groenedijk. In de vroege ochtend van vrijdag 28 juli, omstreeks 1.50 uur, ontstond daar een conflict waarbij mogelijk schoten zijn gelost.

Direct na de melding spoedden politieagenten zich naar de locatie van het incident. Bij aankomst troffen zij echter geen verdachten of gewonden aan. Volgens ooggetuigen waren er tijdens het incident een groep personen en een aantal voertuigen betrokken.

Het incident heeft begrijpelijkerwijs ongerustheid en bezorgdheid veroorzaakt in de omgeving. Om de situatie te verduidelijken en de mogelijke ernstige gevolgen van het schietincident te onderzoeken, heeft de recherche de zaak op zich genomen. Ze zullen alle beschikbare informatie en aanwijzingen zorgvuldig analyseren om de waarheid te achterhalen en mogelijke verdachten op te sporen.

De politie doet dan ook een dringende oproep aan getuigen of personen die meer informatie hebben over het incident om zich te melden bij de autoriteiten. Zelfs de kleinste details kunnen van onschatbare waarde zijn voor het onderzoek en kunnen helpen bij het vinden van degenen die verantwoordelijk zijn voor deze gebeurtenis.