© Instagram

Schoten gelost na feest in Rotterdamse nachtclub, politie zoekt getuigen schietpartij

De politie heeft een onderzoek gestart naar een schietpartij in Rotterdam bij een nachtclub.

In de vroege ochtend van zondag heeft er een schietincident plaatsgevonden in de Maashaven in Rotterdam. Het incident vond plaats na afloop van een feest in de nabijgelegen Maassilo. Gelukkig raakte er niemand gewond bij het incident.

Volgens de politie ontstond er een conflict tussen twee mannen, dat uiteindelijk resulteerde in twee schoten. Het schietincident vond plaats rond 06.15 uur. Direct na het incident werd de politie gealarmeerd en zij zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten.

De autoriteiten hebben meerdere hulzen veiliggesteld op de plaats delict, die zullen worden gebruikt in het lopende onderzoek. Op dit moment is er nog niemand aangehouden in verband met het incident. De politie is bezig met het verzamelen van getuigenverklaringen en het bekijken van camerabeelden om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van het schietincident.

Het is een opluchting dat er bij het incident geen slachtoffers zijn gevallen. De politie zet alle middelen in om de verantwoordelijken voor dit schietincident op te sporen en te arresteren. Ze roepen getuigen of personen met relevante informatie op om contact op te nemen met de politie.

De Maassilo, een populaire evenementenlocatie in Rotterdam, zal naar verwachting in samenwerking met de autoriteiten de nodige veiligheidsmaatregelen treffen om de veiligheid van toekomstige evenementen te waarborgen.

Het onderzoek naar het schietincident in de Maashaven is nog in volle gang en de politie roept getuigen op om alle informatie te delen die kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak.