Schoten gelost vanuit auto op andere auto bij schietpartij

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een schietpartij in Oudenbosch.

Op maandagmiddag kreeg de politie rond 16.55 uur melding binnen van een schietpartij op de Molenstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen, werden geen auto’s meer aangetroffen. Wel werd in een geparkeerde auto een kogel gevonden. Verder werden nog enkele hulzen in beslag genomen. De politie is een onderzoek gestart naar dit incident. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

Tijdens het onderzoek werd de identiteit van de bestuurder van de auto, waaruit geschoten werd, achterhaald. Hij meldde zich dinsdagmiddag om 14.30 uur bij het politiecellencomplex in Breda. De 29-jarige man uit Oud-Gastel werd aangehouden. Hij zit nog vast en wordt verhoord.

Ook de identiteit van de bestuurder van de tweede auto werd achterhaald. Deze 33-jarige man uit Oudenbosch meldde zich woensdagmorgen op het politiebureau in Bergen op Zoom. Van hem wordt een verklaring opgenomen. De politie is nog op zoek naar de schutter. De oorzaak van het incident ligt vermoedelijk in een ruzie die eerder maandag heeft plaatsgevonden.