© US Army via Wikimedia Commons

Schoten gelost bij gewapende woningoverval in Oudenbosch

In Oudenbosch zijn bij een overval op een woning schoten gelost.

De daders drongen vanochtend tussen 9.00 en 10.00 uur de woning aan de Acaciastraat binnen. De overvallers bedreigden de bewoner van de woning met een vuurwapen en schoten hier ook mee. Het slachtoffer is niet ernstig gewond geraakt en moest zich alleen door de huisarts laten behandelen.

Na de overval reden de daders weg in een ouder model Volkswagen Golf met een Pools kenteken. Getuigen verklaren dat de auto een geblindeerde achterruit had en achterlichten die voorzien waren van rookglas. De achterlichten waren dus iets donkerder van kleur, aldus de politie.

Via Burgernet heeft de politie het publiek opgeroepen om mee uit te kijken naar de auto en de overvallers. Omdat de daders mogelijk nog gewapend zijn wordt verzocht om hem niet zelf te benaderen maar direct 112 te bellen.

De politie heeft een onderzoek gestart in en om de woning in Oudenbosch. Er worden verklaringen opgenomen van getuigen en van het slachtoffer en er worden sporen veiliggesteld. Het onderzoek naar de gewapende woningoverval is in volle gang.