In het onderzoek naar de poging tot liquidatie in Rotterdam op een 64-jarige man, is de politie op zoek naar beelden en informatie over de schutter.

Bij de schietpartij op de Willem Ruyslaan raakte het slachtoffer zwaargewond. De man werd doelbewust onder vuur genomen terwijl zijn bijrijder met de schrik vrijkwam. Na het schieten is de schutter op een scooter gevlucht in de richting van de Kralingse Zoom. Tijdens de vluchtpoging kwam het tot een aanrijding en ging de man te voet verder. Door de aanrijding is de dader waarschijnlijk gewond geraakt. Mogelijk liep de man vanaf dat moment mank en is hij in de richting van de Kralingse Zoom gelopen. Ondanks een massale en langdurige zoektocht ontbreekt sindsdien het spoor naar de dader.

Het gaat om een forse man van ongeveer 1.75m tot 1.85m lang met een donkere huidskleur en een baard, die donkere kleding en een zwarte helm droeg. De dader reed op een zwarte scooter waarop vermoedelijk geen bromfietsplaatje was bevestigd. De politie vraagt getuigen en mensen die beelden hebben gemaakt zich te melden en de informatie te delen.