Flirtende sexy brunette gepakt met cocaïne in gouden Mercedes

Bij een grenspost in de Amerikaanse staat Arizona is de sexy brunette Anett Pikula aangehouden op verdenking van drugssmokkel nadat ze overdreven ging flirten met de grenswachten. Daarnaast reed ze ook nog eens in een goudkleurige Mercedes cabrio.

Afgelopen zondag kwam de 39-jarige knappe brunette met een goudkleurige Mercedes cabrio aan bij de grenspost. Niet het slimste voertuig om in te rijden als je onopvallend drugs de grens over wil smokkelen.

De douaniers hielden de brunette in haar goudkleurige Mercedes cabrio aan en stelden haar een aantal vragen. Ze merkten dat de vrouw nogal spraakzaam en flirterig was richting de mannen.

Haar gedrag was nogal opvallend waardoor de douaniers besloten om haar voertuig extra goed te controleren. Eerst doorzochten ze het voertuig zelf en vervolgens werd er een drugshond bijgehaald. De hond ontdekte al snel dat er drugs in de bumper van de Mercedes zat.

In totaal bleek er 6 kilogram cocaïne verstopt te zitten. De sexy brunette is aangehouden en vastgezet. De drugs en gouden Mercedes cabrio zijn in beslag genomen.

De sexy brunette in betere tijden op het strand met een drankje © facebook
De sexy brunette in betere tijden op het strand met een drankje © facebook

Sexy flirtende drugssmokkelende brunette was ook even in Amsterdam:

Ok i ask to take me a pict and thats what i got Lol

Posted by Anett Pikula on zaterdag 27 september 2014