Slachtoffer moet sorry zeggen na trappen in gezicht en buik bij ernstige mishandeling

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een ernstige mishandeling in Utrecht bij een verkeersruzie. Het slachtoffer werd in zijn gezicht en buik geschopt en gedwongen om sorry te zeggen.

Het geweldsincident vond op vrijdag 11 februari rond 19.00 uur plaats op de Rijnlaan. De 37-jarige man wilde oversteken ter hoogte van het stoplicht bij de kruising Rijnlaan met de Balijelaan. Hij kreeg als voetganger groen licht, maar op het moment dat hij wil oversteken slaat een auto ter hoogte van zijn linkerzijde rechtsaf en wordt hem de weg afgesneden. De bestuurder rijdt de man bijna aan, waarop hij op het raam van de auto tikt.

De bestuurder stopt direct zijn auto en rent achter de man aan. Het slachtoffer krijgt een klap op zijn achterhoofd en valt op de grond. Daar wordt hij meerdere keren in gezicht en buik geschopt. De bestuurder dwingt de man zich te verontschuldigen en geeft hem daarna nog een klap tegen zijn hoofd. De dader rijdt er vervolgens vandoor. De gewonde man wordt daarna overeind geholpen door omstanders. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.