Slachtoffer steekpartij Driehuis doodgestoken bij ripdeal partij Cali wiet

De man die in Driehuis om het leven kwam bij een steekpartij blijkt te zijn geript van cali wiet.

Uit bronnen van Crime Nieuws en informatie in handen van de redactie blijkt dat de aanleiding voor de steekpartij een vermoedelijke ripdeal is. Het slachtoffer stond volgens bronnen en informatie bekend als een zogenaamde “Cali Plug” en zou die dag een afspraak hebben met een potentiële klant. Cali plugs zijn personen/groepen die wiet uit de VS over laten brengen en hier weer doorverkopen. Veelal gaat het online met vacuümmachines en postpakketten.

De deal ging voor het 24-jarige slachtoffer bekend als (gebruikersnaam socials bekend bij redactie) niet zoals gepland. Er is op een gegeven moment gestoken en de dader, een witte lange man met lichtgekleurde kleding is op de vlucht geslagen. Klik hier voor signalement. Het slachtoffer bleef zwaargewond achter en is kort na het incident komen te overlijden.

De politie doet onderzoek maar heeft de toedracht, een ripdeal voor Cali wiet, nog niet bekendgemaakt. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Mensen die informatie hebben worden door het onderzoeksteam opgeroepen om zich te melden.