Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Slachtoffer steekpartij met meerdere steekwonden aangetroffen in pand Dordrecht

Een slachtoffer van een steekpartij is met meerdere steekwonden in een pand in Dordrecht aangetroffen.

Op vrijdagavond heeft er een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Riouwstraat, waarbij een 34-jarige man gewond is geraakt. Hij is met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. De politie is op zoek naar getuigen om meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies is gebeurd.

Het steekincident werd omstreeks 18:30 uur gemeld, waarna hulpverleners snel ter plaatse waren. Ze troffen het slachtoffer aan met ernstige steekwonden en verleenden direct eerste hulp. Met spoed werd de gewonde man naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere medische zorg. Ondertussen startten politieagenten een zoektocht in de omgeving, maar tot op heden heeft dit nog niet geleid tot een aanhouding van een verdachte.

Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over wat er precies heeft plaatsgevonden en wie er bij het steekincident betrokken waren. Daarom doet de politie een beroep op getuigen om zich te melden. Als u iets heeft gezien of gehoord wat kan helpen bij het onderzoek, wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de autoriteiten. Alle informatie kan van groot belang zijn om de toedracht van dit incident te achterhalen en eventuele verdachten op te sporen.

Het is van groot belang dat de omstandigheden rondom het steekincident grondig worden onderzocht, zodat de verantwoordelijke(n) voor deze gewelddadige daad kunnen worden opgespoord en aansprakelijk gesteld.