Een kapper in de Verenigde Staten is zo slecht dat hij werd gearresteerd door de politie. Zijn slachhtoffer/klant kwam terug met een extreem lelijke kapsel en een geknipte oor.

De 22-jarige klant ging naar Ruby’s Salon in Madison, Wisconsin, voor een mooi kapsel voor de feestdagen. De man kwam terug met een extreem lelijke en zwaar mislukte kapsel en was ook nog eens gewond aan zijn oor.

Het ging allemaal mis toen de kapper van menign was dat de klant zijn hoofd teveel bewoog. Dit irriteerde de kapper zodanig datt hij de oor van zijn klant pakte en hierin begon te knippen met een schaar. Dit was nog niet alles want de boze kapper pakte zijn tondeuse en schoor hiermee een soort van landingsbaan op het hoofd van de klant.

Uiteindelijk werd de kapper gearresteerd en vastgezet. Volgens de politie was dit niet vanwege het slechte kapsel maar omdat hij in het oor knipte van het slachtoffer. De kapper zegt dit niet express te hebben gedaan maar dat het een ongelukje was. De klant moest bij een andere kapper noodgedwongen zijn hoofd kaal scheren.