Straatrovers richten vuurwapen op hoofd en dwingen man op straat jas en schoenen uit te doen

In Sassenheim is een man op straat onder bedreiging van een vuurwapen beroofd zijn telefoon, portemonnee, autosleutel, sieraden, jas en schoenen.

Het slachtoffer, een 25-jarige man uit Utrecht, wandelde omstreeks 22.50 uur op de Kagerdreef. Hierbij kwam het slachtoffer nog een vrouw met twee zwarte honden tegen. Achter de Kagerdreef ligt een parkje/plateau aan het water. Toen het slachtoffer hier aankwam, liepen er vanuit het niets twee mannen op hem af. Een van hen trok direct een wapen en richtte deze op het hoofd van het slachtoffer. De andere man bedreigde het slachtoffer met een mes.

De gewapende straatrovers sommeerden het slachtoffer zijn zakken leeg te maken. De man moest onder andere zijn telefoon, portemonnee, autosleutel en sieraden afstaan. Ondertussen kwamen er nog twee andere mannen aangelopen. Het slachtoffer moest vervolgens zijn jas en schoenen uitdoen. De jas is uiteindelijk ook meegenomen. Het viertal ging er te voet vandoor. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.