UPDATE: Vrouw doodgeschoten in woning Arnhem

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dood van een vrouw in Arnhem die mogelijk door geweld om het leven is gebracht.

Bij 112 kwam vanochtend rond 7.00 uur melding binnen van een zwaargewonde vrouw in een woning aan de Reinaldstraat. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gegaan en troffen het slachtoffer aan. De vrouw is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Kort na aankomst is zij bezweken aan haar verwondingen en overleden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en gaat uit van een misdrijf. Er is een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid. In de woning doet de politie op dit moment uitvoerig forensisch en tactisch onderzoek. Er zijn schermen geplaatst om de woning aan het zicht te onttrekken en ongestoord het onderzoek voort te kunnen zetten. De verwachting is dat dit nog wel enige tijd zal duren. Het motief ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

UPDATE: Na onderzoek blijkt dat het slachtoffer door vuurwapengeweld om het leven is gekomen. De politie doet verder onderzoek naar de schietpartij en toedracht. De verdachte zit vast.