In Engeland worden een aantal personen verdacht van een bizarre ontvoering waarbij de tanden van het slachtoffer, waar diamanten in zaten, uit zijn mond werden getrokken.

Volgens Britse media werd een man naar een flat in Londen gelokt door een vrouw met wie hij een leuke avond dacht te gaan hebben. Dat bleek niet het geval te zijn en de man werd na binnenkomst vrijwel direct gegijzeld. De vrouw en twee mannelijke verdachten vertelden het slachtoffer dat hij 50.000 pond losgeld moest gaan regelen anders zou hij worden vermoord.

Toen bleek dat de man niet kon betalen besloten de drie drugsverslaafden om zijn tanden, waarin diamantjes zaten, uit zijn mond te trekken. Enkele uren daarna belden ze een vriend van de man om alsnog de 50.000 pond in handen te krijgen. De vriend belde direct de politie die een onderzoek instelden en met het telefoonnummer uitkwamen bij een drugspand in Londen. Na een inval werden de drie verdachten aangehouden en vastgezet. De ontvoerders riskeren nu een jarenlange celstraf.