© Crime-Nieuws.nl

Tienduizenden joints, kilo’s drugs en geld in beslag bij doorzoeking pand Den Hoorn

De politie heeft bij een doorzoeking in een bedrijfspand in Den Hoorn tienduizenden joints, kilo’s drugs en contant geld aangetroffen en in beslag genomen.

Agenten zijn op woensdag naar het pand aan de Kleijweg gegaan voor een doorzoeking. Het ging om een actie inzake mogelijke ondermijning op het bedrijventerrein. Eenmaal binnen trof de politie vijf personen aan die druk bezig waren met het produceren van joints. De aanwezigen, drie vrouwen en twee mannen, zijn aangehouden.

In de ruimte werd apparatuur gevonden waarmee op grote schaal joints geproduceerd konden worden. Verder zijn er lege hulzen voor joints, kilo’s drugs om deze mee te vullen en contant geld aangetroffen. In de ruimte lagen zo’n 21.000 joints die klaar waren om te worden verkocht.

‘Ondermijning is betonrot in de samenleving en komt helaas ook in Midden-Delfland voor. Dankzij een intensieve samenwerking met de politie en andere partners hebben we de productie en handel in drugs vandaag een gevoelige tik gegeven. Ik ben trots op iedereen die aan dit succes heeft bijgedragen, dat geeft vertrouwen in de verdere aanpak van ondermijning’, aldus burgemeester Van Hemmen die trots is op het resultaat.