Tiener (14) door groep op straat mishandeld, politie zoekt mogelijke getuigen

De politie onderzoekt de mishandeling van een tiener en zoekt mogelijke getuigen.

Een 14-jarige jongen uit de gemeente Dijk en Waard is maandagmiddag mishandeld door een groep van vier personen op de Deimoslaan in Heerhugowaard. De politie onderzoekt het incident en is op zoek naar getuigen.

De jongen fietste rond 14.10 uur langs jongerencentrum The Gate toen hij een groep van vier personen passeerde. Plotseling werd hij door één persoon van zijn fiets geschopt. Daarna werd hij door twee personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer liep licht letsel op en is gecontroleerd door de huisarts.

De jongen wist te ontkomen nadat een bestuurder van een auto stopte om poolshoogte te nemen. De politie komt graag in contact met deze bestuurder. Ook is de politie op zoek naar de verdachten in deze zaak. Het signalement van de verdachten is als volgt: een man met getinte huidskleur, ongeveer 1,50 meter lang, droeg een zwarte jas en een man met lichte huidskleur, ongeveer 1,75 meter lang, droeg zwarte kleding. Naast de twee verdachten waren er nog twee betrokkenen aanwezig. Zij hebben het slachtoffer niet mishandeld, maar de politie komt wel graag met hen in contact.

De politie roept getuigen op om zich te melden en eventuele informatie te delen