Tiener (14) opgepakt voor steekpartij met twee vrouwen in Hellevoetsluis

De politie heeft een tiener (14) opgepakt voor een steekpartij met twee vrouwen.

In Hellevoetsluis hebben politieagenten op donderdagochtend een veertienjarige jongen aangehouden in verband met een steekincident waarbij twee vrouwen van 29 en 31 jaar gewond raakten. Het incident vond plaats op maandag op het Kasteelpad, nadat er een ruzie was ontstaan tussen de vrouwen en een groep kinderen, waar de verdachte deel van uitmaakte.

Na het steekincident wist de jongen te ontsnappen, maar de politie vond in de nabijheid van de plaats delict een mes en kleding. De vrouwen uit Hellevoetsluis en Rockanje zijn naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Er is geen verdere informatie bekend over hun huidige toestand.

De veertienjarige verdachte komt uit Gelderland, maar zijn precieze woonplaats is niet vrijgegeven. Volgens de politie verbleef de jongen op maandag in Hellevoetsluis als bezoeker bij iemand. Hij zal op zaterdag worden voorgeleid.

De politie onderzoekt de achtergrond van het incident en zal proberen de exacte toedracht en motieven van de verdachte te achterhalen. Verdere details over het incident zijn op dit moment niet beschikbaar.

De gemeenschap van Hellevoetsluis is geschokt door dit gewelddadige incident en zal nauwlettend de ontwikkelingen in het onderzoek volgen. De autoriteiten benadrukken het belang van een veilige leefomgeving en het voorkomen van dergelijke incidenten, met name waar minderjarigen bij betrokken zijn.