De Amsterdamse recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een steekpartij waarbij een tiener (15) gewond raakte. Het slachtoffer werd meerdere keren in zijn kruis gestoken.

De 15-jarige jongen fietst zaterdagmiddag op het fietspad Ganzenhoefpad en ziet een man onder de brug zitten. Het slachtoffer verklaart dat de man iets naar hem roept. De tiener reageert niet en loopt door. Even later staat de man opeens achter hem en geeft het slachtoffer een duw. Daarop probeert de jongen de man een schop te geven en wordt gestoken. De dader steekt de tiener meerdere keren in zijn kruis en vlucht. Het slachtoffer blijft hevig bloedend achter op straat.

Van de dader is bekend dat hij lichtgetinte huidskleur en een mollig postuur heeft. Hij wordt tussen de 1.65 -1.70 m. lang geschat. Hij heeft grijs haar met twee kalende inhammen. Hij sprak volgens het slachtoffer Arabisch. De politie wil graag spreken met getuigen van dit steekincident. Ook is de politie op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over de dader.