Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Tiener gewond bij steekpartij Rhoon, drie verdachten vastgezet

Bij een steekpartij in Rhoon is een tiener gewond geraakt. Drie verdachten zitten vast.

Op donderdagavond 10 augustus heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Anthony van Hobokenstraat. Hierbij raakte een 15-jarige jongen uit ’s Gravenhage gewond. De politie heeft direct ingegrepen en drie jonge mannen aangehouden. Momenteel wordt onderzoek gedaan naar de omstandigheden rond het steekincident.

Toen de politie ter plaatse arriveerde, troffen ze het slachtoffer aan met meerdere verwondingen. Gelukkig was hij wel aanspreekbaar. Een signalement van de vermoedelijke daders werd verspreid en al snel werden drie jonge mannen aangehouden op de Zwaardijk in Poortugaal.

Twee van de verdachten zijn 15 jaar oud en komen uit Rotterdam en Dordrecht, terwijl de derde verdachte 14 jaar oud is en afkomstig is uit Spijkenisse. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij het incident, al moet nog worden vastgesteld welke specifieke rol ze hebben gespeeld in dit geval. Het onderzoek is nog gaande en zal hopelijk meer duidelijkheid scheppen over de aanleiding en de details van dit steekincident.