Tieners gewond bij steekpartij na onenigheid, verdachte op de vlucht gezocht

De politie onderzoekt een steekincident waarbij twee tieners gewond zijn geraakt.

Zondagavond laat raakten twee 17-jarige jongens gewond na een onenigheid met een man voor een portiek aan de Beurtschipper in Spijkenisse. Rond half twaalf ’s avonds escaleerde het conflict toen de man de jongens aanviel met een mes. Eén van de jongens liep een verwonding aan zijn arm op, terwijl de ander gewond raakte aan zijn hoofd. De politie is op dit moment op zoek naar de verdachte.

Direct na het steekincident wisten de jongens te ontkomen aan de aanvaller en renden ze weg. Echter, op de Groenewoudlaan bezweken ze uiteindelijk aan de pijn van hun verwondingen en vielen ze in elkaar. Gelukkig werden ze snel gevonden en werden ze beiden overgebracht naar het ziekenhuis. Beide jongens zijn afkomstig uit Spijkenisse.

Om de verdachte op te sporen heeft de politie een instap en doorzoeking gedaan in een woning aan de Beurtschipper. Tot op heden is de verdachte echter niet aangetroffen. De politie zet dan ook alles op alles om de man op te sporen en roept het publiek op om eventuele informatie met hen te delen.

Het motief achter de aanval is op dit moment nog onbekend. De politie onderzoekt de zaak en hoopt met getuigenverklaringen en mogelijke camerabeelden meer duidelijkheid te verkrijgen.