De politie heeft bij een inval met een arrestatieteam en een shovel in een loods in Vlijmen tientallen kilo’s wiet in beslag genomen en twaalf aanhoudingen verricht.

Naar aanleiding van een onderzoek kwam de politie de loods aan de Parallelweg Oost op het spoor. Met een arrestatieteam werd donderdagmiddag een inval gedaan en werden twaalf verdachten aangetroffen en aangehouden. Twee van hen probeerden nog te vluchten in een auto, maar ook dit tweetal werd opgepakt. De verdachten variëren in leeftijd van 29 tot 68 jaar en zijn allen afkomstig uit Brabant of Limburg.

Tijdens de doorzoeking van de loods vond de politie ruim dertig kilo wiet, kweekmaterialen en tienduizenden euro’s cash. In en rond de loods werden verder ook nog 13 personenwagens aangetroffen. In enkele gevallen gaat het om zeer luxe exemplaren. Deze zijn ook in beslag genomen en doorzocht. Daarbij werden nog enkele duizenden euro’s en verschillende luxe horloges gevonden en afgepakt. De drugs, geld en overige goederen zijn in beslag genomen en de verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek en verhoor.