© crime-nieuws.nl

Tip via Meld Misdaad Anoniem leidt naar verdachte gezocht voor op hoofd zetten vuurwapen in metro

Na een tip via Meld Misdaad Anoniem is de politie een verdachte van een bedreiging met een vuurwapen in een metro op het spoor gekomen.

De politie heeft dinsdag een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden, die ervan wordt verdacht iemand te hebben bedreigd met een vuurwapen in de metro. De politie kwam de man op het spoor na een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. Het slachtoffer is nog niet gevonden en de politie vraagt getuigen zich te melden.

De bedreiging vond plaats op maandagavond 17 oktober 2022, tussen metrostation Rijnhaven en Beurs. Getuigen zagen dat de verdachte ruzie had met een medepassagier en vervolgens een wapen pakte en dit tegen het hoofd van het slachtoffer hield. Bij aankomst op station Beurs stapte de verdachte uit de metro.

De politie is nog op zoek naar het slachtoffer en vraagt getuigen die de verdachte hebben gezien zich te melden. Zij kunnen mogelijk meer informatie verschaffen over de verdachte en wat er zich precies heeft afgespeeld in de metro op die avond.