Tv-ster Bam Margera van Jackass aangehouden door Amerikaanse politie

Voormalig reality-tv-ster Bam Margera van Jackass is gearresteerd na een “dronken ruzie” bij een hotel in Pennsylvania.

Op woensdag 9 augustus werd de 43-jarige Bam Margera, bekend van onder meer zijn deelname aan de realityshow “Viva La Bam”, gearresteerd na een incident bij een hotel in Pennsylvania. De arrestatie vond plaats nadat Margera betrokken raakte bij een “dronken ruzie” buiten The Radnor Hotel aan Lancaster Avenue in Wayne.

In de vroege ochtenduren ontstond er een verbaal conflict tussen Margera en een andere persoon op de parkeerplaats van het hotel. De politie arriveerde rond 3.30 uur ter plaatse en trof Bam Margera aan in een verhitte uitwisseling met een niet-geïdentificeerde vrouw.

Margera vertoonde tekenen van aanzienlijke verwarring in zijn spraak en zijn adem rook naar alcohol. De exacte oorzaak van de ruzie en de relatie tussen Margera en de vrouw zijn nog onduidelijk, volgens lokale media.

Vanwege zijn duidelijke staat van dronkenschap werd Margera gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. Hij werd later vrijgelaten in de zorg van een vriend. De voormalige tv-ster kreeg een boete voor openbare dronkenschap en het verstoren van de openbare orde als gevolg van het incident.