Verdacht echtpaar dood NL’s model geeft interview en zegt: ‘We hadden een trio’

Het stel dat het laatst samen was met het Nederlandse model Ivana Smit (18) heeft voor het eerst een interview gegeven. Smit zou een trio hebben gehad met het echtpaar.

Dat melden Alex Johnson en zijn vrouw Luna in een interview in de Daily Mail. Het drietal zou elkaar weken voor de dood van Ivana Smit hebben ontmoet in een nachtclub waarna het direct goed klikte. Volgens de man en vrouw zouden ze al snel een trio hebben gehad met het 18-jarige model.

Op de dag dat Ivana Smit dood werd gevonden bracht Luna haar dochter naar school en kwam terug en heeft daarna, naar eigen zeggen, het bed gedeeld met Smit. De advocaat van de familie van het slachtoffer had al bekendgemaakt dat er DNA van een man zou zijn aangetroffen in of op het lichaam van Smit.

De familie van het Nederlandse model is van mening dat de vrouw is misbruikt. Het stel ontkent dit en zegt dat niemand gedwongen is om aan iets mee te doen en dat hun geen blaam treft. Hoe het Nederlandse model Ivana Smit aan haar einde is gekomen wordt nog onderzocht.