Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Verdachte aangehouden na steekincident in Zwijndrecht – Politie zoekt getuigen

Bij een steekincident in Zwijndrecht is een gewonde gevallen. Er zit een verdachte vast.

In de nacht van vrijdag 4 augustus op zaterdag 5 augustus heeft de politie een verdachte aangehouden na een steekincident aan de Celebeslaan. Hierbij raakte een 42-jarige man gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer hebben gezien of gehoord van het incident.

Rond 03:00 uur in de nacht werd de politie gealarmeerd over het steekincident aan de Celebeslaan. Een 42-jarige man liep verwondingen op en moest voor medische behandeling naar het ziekenhuis worden vervoerd. Na onderzoek heeft de politie een 39-jarige man uit Dordrecht als verdachte aangehouden. Het steekincident vond plaats op straat na een ruzie in de relationele sfeer.

Om het incident verder te onderzoeken, is de politie op zoek naar getuigen die mogelijk meer hebben gezien of gehoord van wat er gebeurde op de Celebeslaan. Getuigen kunnen cruciale informatie hebben die kan bijdragen aan het volledige beeld van het voorval. Iedereen die informatie heeft wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie.

De politie neemt deze zaak zeer serieus en zal alle beschikbare informatie zorgvuldig onderzoeken om de juiste toedracht van het steekincident te achterhalen. Het is van groot belang dat getuigen zich melden, zodat het onderzoek vlot en nauwkeurig kan verlopen. De veiligheid van de burgers staat voorop, en de autoriteiten zullen er alles aan doen om de situatie volledig te begrijpen en eventuele verantwoordelijkheden vast te stellen.