Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Gewonde bij schietincident Den Haag, politie onderzoekt toedracht

In de Herenstraat in Den Haag heeft zich een schietincident voorgedaan, waarbij één persoon gewond is geraakt en naar het ziekenhuis is vervoerd.

De gewonde is aanspreekbaar. De politie is onmiddellijk gestart met een onderzoek naar de toedracht van het incident en roept getuigen op om zich te melden.

Het schietincident vond plaats in de Herenstraat, maar verdere details over het tijdstip en de omstandigheden zijn op dit moment nog niet vrijgegeven door de autoriteiten. De gewonde persoon is naar het ziekenhuis gebracht en verkeert in een aanspreekbare toestand.

Om de exacte toedracht van het incident te achterhalen, is de politie op zoek naar getuigen of mensen die mogelijk beelden hebben van de omgeving op het moment van het schietvoorval. Getuigen worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, kan contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De politie neemt deze zaak zeer serieus en zal alle beschikbare informatie grondig onderzoeken. De veiligheid van de burgers staat voorop, en de autoriteiten zullen er alles aan doen om de verantwoordelijken voor dit schietincident op te sporen en ter verantwoording te roepen.