© crime-nieuws.nl

Verdachte aangehouden na vondst lichaam gedode man op terrein GGZ-instelling

De politie heeft een verdachte aangehouden na de vondst van een gedode man op het terrein van een GGZ-instelling.

Op zondagochtend heeft de politie in Eindhoven een 30-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 57-jarige man. Beide mannen waren cliënten van een GGZ-instelling aan de Grote Beekstraat in Eindhoven. Helaas mocht reanimatie niet meer baten en de politie gaat uit van een misdrijf.

Een medewerker van de instelling belde rond 10.00 uur de politie nadat het levenloze lichaam van het slachtoffer was aangetroffen. Na de komst van verschillende hulpdiensten werd snel een verdachte aangehouden. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart naar de toedracht van het incident.

Forensische Opsporing doet sporenonderzoek terwijl de recherche getuigen verhoort. De verdachte zit momenteel vast voor verhoor. In verband met het onderzoek heeft de politie de omgeving van de GGZ-instelling afgezet met politielint en afzetlint en heeft het publiek opgeroepen om het gebied niet te betreden.

Het is een tragische gebeurtenis en de politie doet er alles aan om de toedracht te achterhalen en de nabestaanden van het slachtoffer bij te staan.