Verdachte aangehouden voor dode man in woning na “verdachte melding getuige”

De politie heeft een 49-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van een andere man. Het slachtoffer werd dood aangetroffen in een woning aan de Brugstraat in Den Bosch.

De politie werd zondagochtend rond 11:30 uur gealarmeerd door een getuige die iets verdachts had gezien in de woning. Toen de politie ter plaatse kwam, trof ze de verdachte en het slachtoffer aan. Het slachtoffer bleek te zijn overleden.

De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en zijn mogelijke rol bij de dood van het slachtoffer wordt onderzocht. Voorlopig zit hij vast. Een vrouw die in de woning was, is ook meegenomen naar het politiebureau en van haar is een verklaring opgenomen.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet officieel vastgesteld, maar de politie heeft wel een sterk vermoeden. Het onderzoek naar de omstandigheden waaronder het slachtoffer om het leven is gekomen, is nog in volle gang.

Forensisch rechercheurs onderzoeken de woning en er wordt een buurtonderzoek verricht. De politie roept getuigen op zich te melden.