Schietincident in Rotterdam, twee personen voortvluchtig

Op de Heemraadssingel in Rotterdam heeft op 2 september een schietincident plaatsgevonden.

Volgens getuigen zou een man daar rond 18.55 uur een andere man beschoten hebben. Zowel dader als slachtoffer gingen er vervolgens vandoor, zodat de politie daar niemand meer aantrof. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De politie heeft een signalement van de twee verdachten verspreid. De dader is een man van ongeveer 30 jaar oud, met een donkere huidskleur en een slank postuur. Hij droeg een zwarte jas en een zwarte pet. Het slachtoffer is een man van ongeveer 25 jaar oud, met een lichte huidskleur en een atletisch postuur. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een wit t-shirt.

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord van het schietincident. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Gewonden?

Het is nog niet duidelijk of er daadwerkelijk iemand is geraakt bij het schietincident. De politie is in de omgeving op zoek naar sporen, zoals hulzen of kogels. Als er inderdaad iemand is geraakt, is het nog niet duidelijk hoe ernstig de verwondingen zijn.