© crime-nieuws.nl

Verdachte aangehouden voor gewelddadige beroving Rolex voormalig F1 coureur Doornbos in Amsterdam

De Amsterdamse politie heeft een verdachte aangehouden voor de gewelddadige beroving van Robert Doornbos van een Rolex horloge.

Voormalig Formule 1-coureur Doornbos is in de nacht van vrijdag 18 maart slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof in Amsterdam. Twee mannen beroofden hem van zijn kostbare Rolex horloge en telefoon in de wijk Buitenveldert. Na een grondig onderzoek heeft de recherche onlangs een verdachte aangehouden in verband met de zaak.

De verdachte is een 20-jarige Amsterdammer en zit momenteel in alle beperkingen. De politie heeft daarom geen verdere informatie vrijgegeven over de verdenkingen tegen hem. Het onderzoek naar de straatroof is nog in volle gang en de politie is nog op zoek naar de andere verdachte.

De politie roept iedereen op om informatie te delen over de zaak en de gezochte verdachte. Alle tips zijn welkom en kunnen helpen om de zaak op te lossen.

Het is onacceptabel dat mensen op straat worden beroofd en de politie doet er alles aan om de daders op te sporen en te berechten. Slachtoffers van gewelddadige straatroven hebben vaak nog lange tijd last van de psychologische en emotionele gevolgen. De politie vraagt daarom ook om alert te zijn en verdachte situaties te melden.