Verdachte gepakt in verband met dood aangetroffen vrouw in Uden

De politie heeft gisteravond een 45-jarige man aangehouden in verband met de vermoedelijke betrokkenheid bij de dood van een 41-jarige vrouw. Het levenloze slachtoffer werd aangetroffen in een woning aan het Nonnenveld in Uden, gisterochtend.

De alarmerende afwezigheid van de vrouw werd opgemerkt door een buurtbewoner, die er niet in slaagde contact met haar te krijgen. De politie werd onmiddellijk geïnformeerd, en bij aankomst troffen de agenten de vrouw onder verdachte omstandigheden aan. Dit leidde tot een uitgebreid onderzoek door de recherche, dat uiteindelijk leidde naar de arrestatie van de 45-jarige verdachte. De precieze rol van de verdachte in het overlijden van de vrouw wordt momenteel onderzocht.

Forensische rechercheurs zijn sinds gistermiddag bezig met onderzoek in zowel de woning van het slachtoffer als die van de verdachte. Bovendien zijn agenten begonnen met een buurtonderzoek om meer inzicht te krijgen in de omstandigheden rondom dit tragische voorval.

De politie zal nauwgezet blijven werken aan het onderzoek om de omstandigheden van dit overlijden volledig op te helderen en recht te laten gelden.