Verdachte in gestolen auto op de vlucht door politie aangetroffen onder trampoline

Een verdachte in een gestolen auto is tijdens een vluchtactie van de politie verstopt aangetroffen onder een trampoline.

Bij de politie kwam in de nacht van dinsdag op woensdag rond 5.00 uur melding binnen van een gestolen auto die rond zou rijden op de Hoge Vught in Breda. Een politieauto gaat ter plaatse en wordt voor de auto van de verdachten gezet. De mannen springen eruit en gaan er rennend vandoor.

De bijrijder rent een gangpaadje in en springt daarna over een aantal schuttingen. De agent die hem achtervolgt wacht totdat hij de man niet langer van tuin naar tuin ziet gaan, telt het aantal poorten en vindt de verdachte uiteindelijk verstopt onder een trampoline.

De bestuurder van de auto, die een andere kant op is gerend, wordt ondertussen ook achterna gezeten door agenten. Wanneer hij niet luistert als er geroepen wordt dat hij moet stoppen, dreigt een agent het stroomstootwapen te gebruiken. De man geeft zijn vlucht op en geeft zich over. De mannen, beide 18 jaar oud, zijn vastgezet.