Verdachte opgepakt in onderzoek doodgeschoten man op scooter in Rotterdam

De politie heeft in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij in Rotterdam, waarbij Stephano van Engel om het leven kwam, een nieuwe verdachte aangehouden.

Op 31 december werd Van Engel rond 19.20 uur op de Westerbeekstraat onder vuur genomen. Het 31-jarige slachtoffer zat op zijn scooter en was onderweg naar zijn ouders. Hij raakte zwaargewond en de hulpdiensten gingen met spoed op de melding af. Alle hulp mocht niet baten en Van Engel is ter plekke bezweken aan zijn verwondingen.

De politie heeft de plaats delict afgezet en een onderzoek ingesteld naar de dodelijke schietpartij. Een 20-jarige Rotterdammer werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Het onderzoek is voortgezet en nu is een nieuwe verdachte in beeld gekomen en opgepakt. Het gaat om een 43-jarige man uit Rotterdam.

Er zijn verschillende gegevensdragers zoals telefoons en een iPad in beslag genomen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van het 31-jarige slachtoffer. Het onderzoek wordt voortgezet en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.