UPDATE: Verdachten aangehouden voor dodelijke schietpartij in café Oostburg

In verband met de dodelijke schietpartij in een café aan de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg, heeft de politie drie verdachten aangehouden. De drie mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij.

Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het gaat om een 20-jarige man uit Zoetermeer. Hij werd door een arrestatieteam aangehouden in een auto op de Tractaatweg in Axel. Rond 17.00 uur werd op de Maaidijk in Oostburg een 19-jarige man uit Breskens aangehouden.

Een 27-jarige man uit Breskens heeft zich zelf gemeld bij een politiebureau in Terneuzen en is aangehouden. De drie mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze zijn ingesloten. De mannen worden zondag verhoord.

Bij de schietpartij, die plaatsvond in een café, afgelopen vrijdag kwam een 24-jarige man om het leven. Over de toedracht is nog niet veel bekend. Het onderzoek is nog in volle gang en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten in deze zaak.

UPDATE: De politie heeft bekendgemaakt dat er nog twee verdachten zijn aangehouden in verband met de dodelijke schietpartij in Oostburg. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Groede en een 21-jarige man uit Breskens.