dubbele moord hooge zwaluwe, muljaim nadzak hooge zwaluwe, brian dalfour hooge zwaluwe, moord vakantiehuis hooge zwaluwe, rechtszaak moord hooge zwaluwe

Verdachten dubbele moord/ripdeal Hooge Zwaluwe op vrije voeten

De rechtbank in Breda heeft het voorarrest van alle verdachten inzake de dubbele moord/ripdeal in een vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe, opgeheven. Alle verdachten komen eind deze maand op vrije voeten.

Volgens de rechtbank hebben de verdachten in deze zaak lang genoeg in voorarrest gezeten. Niet iedereen komt op vrije voeten, want de twee hoofdverdachten worden uitgeleverd aan België omdat ze daar nog een straf uit moeten zitten. De andere verdachten zijn vrij maar moeten zich wekelijks melden bij de reclassering en beschikbaar blijven voor onderzoek.

Op 14 oktober 2015 kwamen in het vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe No Surrender kopstuk Brian Dalfour en Muljaim Nadzak om het leven. Dit was het gevolg van een, vermoedelijk, uit de hand gelopen ripdeal. De groep uit Nederland zou mogeljk van plan zijn geweest de Belgen, die in de veronderstelling waren een partij cocaïne te gaan kopen, te rippen van hun geld.