Vermist meisje (11) uit Rotterdam na zoekactie bij 23-jarige man in auto aangetroffen

Een 11-jarig meisje uit Rotterdam dat sinds zondagochtend 17 september vermist was, is maandagavond 18 september teruggevonden door de politie in Heesch. Ze bevond zich in een auto met een 23-jarige man uit Oss, die werd gearresteerd.

De ouders van het meisje maakten zich grote zorgen toen ze ontdekten dat ze niet meer thuis was. Ze schakelden de politie in, die meteen een zoektocht begon. De politie deelde de foto van het meisje op sociale media, wat veel aandacht genereerde.

Het onderzoeksteam slaagde erin om vast te stellen waar het meisje mogelijk was geweest. Dankzij camerabeelden identificeerden ze een verdachte: een 23-jarige man uit Oss. Onmiddellijk begaf een team zich naar zijn woning in Oss, waar ze echter niemand aantroffen. Niet veel later kwamen ze de auto van de verdachte tegen op een parkeerplaats in Heesch, waar het meisje ook was.

Het meisje verkeerde in goede gezondheid en werd naar het politiebureau gebracht. De ouders werden op de hoogte gebracht van het goede nieuws dat hun dochter terecht was.

De 23-jarige man is aangehouden op verdenking van onttrekking aan het ouderlijk gezag en zit in voorlopige hechtenis voor verdere ondervraging.