Grote hoeveelheid drugs en geld gepakt bij doorzoeking na ‘vermoedelijke drugsdeal’

De politie heeft na een vermoedelijke drugsdeal in Tilburg een grote hoeveelheid drugs en geld aangetroffen bij een doorzoeking.

Een agent had dinsdagochtend rond 10.30 uur het vermoeden dat er een drugsdeal plaatsvond in de Predikherenlaan. Het voertuig werd door de agent gevolgd en daarna aan de kant gezet.

Bij controle van het rijbewijs van de bestuurder zag de agent dat hij iets in zijn hand had. De man werd gevorderd om te laten zien wat hij had, maar deed dit niet. De agent heeft de 36-jarige bestuurder uit Tilburg daarop aangehouden.

Bij doorzoeking van de auto zijn diverse gripzakjes met drugs aangetroffen. Nadat de verdachte overgebracht is naar het politiecellencomplex en daar gefouilleerd werd, werden nog meer verdovende middelen aangetroffen. De 60-jarige passagier is ook aangehouden.

Na de drugsvondst in de auto is de woning van de verdachte rond 15.00 uur doorzocht door de politie. Hierbij werd onder meer een grote hoeveelheid drugs en geld gevonden. Alles is in beslag genomen en de verdachte zit vast. De politie onderzoekt de zaak.