Foto ter illustratie.

Vertegenwoordiger Sinaloa drugskartel in filmpje aan Belgische drugscrimineel: ‘schulden zijn ereschulden’

Een vertegenwoordiger van het Sinaloa kartel waarschuwt een Belgische drugscrimineel. Het zou gaan om de 37-jarige Othman El Ballouti.

Dat schrijft de Gazet van Antwerpen. Het filmpje waarin een Mexicaanse man ‘señor El Ballouti’ rechtstreeks aanspreekt, is een dreigende boodschap van een vertegenwoordiger van het Sinaloa-kartel.

De man zegt namens Ismael ‘El Mayo’ Zambada, de leider van het kartel, te spreken. Hij vraagt El Ballouti om dringend een oude schuld te vereffenen. De man zegt dat schulden ereschulden zijn en dat El Ballouti de ballen moet hebben om de schuld te betalen.

De boodschap van de man is duidelijk: El Ballouti moet de schuld betalen, anders zullen er gevolgen zijn. De man dreigt met geweld tegen El Ballouti en zijn mensen. Het is duidelijk dat het Sinaloa-kartel niet te onderschatten valt.

De video is een bewijs van de macht van het Sinaloa-kartel. Het kartel is een van de grootste drugskartels ter wereld en heeft een grote invloed op de internationale cocaïnehandel. Het kartel is niet bang om geweld te gebruiken om zijn doelen te bereiken.

De video is ook een bewijs van de gevaren van de internationale drugshandel. De drugshandel is een zeer lucratieve business, maar ook een zeer gevaarlijke. De mensen die betrokken zijn bij de drugshandel lopen het risico om het slachtoffer te worden van geweld.

De video is een wake-up call voor iedereen die betrokken is bij de drugshandel. De drugshandel is niet alleen illegaal, maar ook zeer gevaarlijk. Als je betrokken bent bij de drugshandel, moet je je bewust zijn van de risico’s.

Ismael Zambada García, ook wel bekend als “El Mayo”, is een Mexicaanse drugsbaron. Hij is de medeoprichter van het Sinaloa-kartel, een van de machtigste drugskartels ter wereld. Zambada wordt beschouwd als een van de rijkste en meest invloedrijke criminelen ter wereld.

Zambada werd geboren in El Álamo, Sinaloa, Mexico, in 1948. Hij begon zijn carrière in de drugshandel in de jaren 1970 en werd al snel een van de belangrijkste figuren in het Sinaloa-kartel. Zambada is verantwoordelijk voor de smokkel van miljarden dollars aan drugs naar de Verenigde Staten en heeft talloze gewelddadige conflicten met rivaliserende drugskartels gevoerd.

Zambada wordt al jaren door de Amerikaanse autoriteiten gezocht en staat op de lijst van de tien meest gezochte criminelen ter wereld. Hij is echter nog steeds voortvluchtig en zijn exacte verblijfplaats is onbekend.

Zambada is een beruchte figuur en zijn naam wordt vaak geassocieerd met geweld en corruptie. Hij wordt gezien als een van de belangrijkste bedreigingen voor de veiligheid in Mexico en de Verenigde Staten.