© crime-nieuws.nl

VIDEO: Beelden vrijgegeven van verdachte gezocht in onderzoek naar drugslab Zeeland

De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die gezocht wordt voor een drugslab.

Het lab werd op 16 september ontdekt in een schuur aan de Damstraat in Lewedorp. De politie kwam het lab op het spoor na een tip. Tijdens de doorzoeking werden de twee bewoners, een man en vrouw, aangehouden.

Het laboratorium werd ontmanteld en de spullen werden afgevoerd. Er werden ruim tweehonderd gram amfetamine, kleinere hoeveelheden hennep en hasj en vals geld in beslag genomen. De vrouw werd dezelfde avond na verhoor in vrijheid gesteld. Zij blijft verdachte in deze zaak. De man zit nog steeds vast.

De politie deed die dag ook een inval in een woning aan de Amethisdijk in Roosendaal. Hierbij werden onder meer amfetamine, MDMA en vals geld aangetroffen en in beslag genomen. Een derde verdachte werd vanochtend aangehouden in een politiecellencomplex. Het gaat om een 25-jarige man uit Vlissingen.

De politie is nog op zoek naar de identiteit van een andere man, die verdacht wordt van betrokkenheid bij het drugslaboratorium in Lewedorp. De gezochte verdachte is in de video onderaan het artikel te zien. De politie roept mensen die meer weten over zijn identiteit op om contact op te nemen.