© Politie

VIDEO: Cash, horloges en designer tassen buit bij brute overval Vlaardingen door getipte criminelen

De politie heeft beelden gedeeld van een brute overvaller die in Vlaardingen onder meer cash, horloges en dure designer tassen buit wist te maken.

Volgens de politie leken de daders goed op de hoogte van het feit dat er wat te halen viel in de woning aan de Emmastraat. In de vroege ochtend van 12 juli 2022 zijn meerdere overvallers het pand binnengedrongen en bedreigden de bewoners met vuurwapens en een koevoet. Eén van de bewoners werd ook vastgebonden met tiewraps.

De politie denkt dat de overvallers getipt zijn. Ze wisten onder meer dure tassen, brillen, riemen, horloges, geld en sieraden buit te maken. Drie verdachten zijn aangehouden, maar naar één man is de politie nog op zoek. Het gaat om degene die met getrokken pistool als eerste de woning binnendrong. Zijn drie vermoedelijke handlangers hebben tot nu toe niets over deze man willen verklaren. De nog gezochte overvaller heeft een donkere huidskleur en is ongeveer 1.80 meter lang. Tijdens de woningoverval droeg hij witte handschoenen en verder zwarte kleding.

https://www.youtube.com/watch?v=zlNpPuZVw3w