VIDEO: Grote partij blokken cocaïne in beslag en aanhoudingen bij oprollen Spaanse drugsbende

Blokken cocaïne in beslag en aanhoudingen bij oprollen Spaanse drugsbende.

In Madrid is een grote drugsbende opgerold die zich bezighield met de handel en verspreiding van cocaïne. De politie heeft bijna 300 kilo cocaïne in beslag genomen en zes verdachten gearresteerd.

Deze bende was actief in het importeren van cocaïne vanuit Zuid-Amerika naar Spanje en het verspreiden ervan in het land. De politie heeft de bende al geruime tijd in het vizier gehad en heeft na intensief onderzoek deze actie uitgevoerd.

Tijdens de operatie zijn drie verdachten op heterdaad betrapt toen ze 85 kilo cocaïne van het ene voertuig naar het andere overbrachten. De politie heeft direct ingegrepen en hen gearresteerd. De overige drie verdachten zijn later opgepakt.

De politie heeft beelden vrijgegeven van de actie tegen deze drugsbende, waarop te zien is hoe de politie de verdachten arresteert en de cocaïne in beslag neemt. Deze actie is een grote klap voor de drugshandel in Spanje en zal hopelijk bijdragen aan het verminderen van de drugsoverlast in het land.

De politie benadrukt dat ze blijven strijden tegen drugshandel en andere criminele activiteiten en dat deze operatie laat zien dat ze niet zullen rusten totdat deze criminele netwerken volledig zijn ontmanteld.