© US Army via Wikimedia Commons

VIDEO: Jiar Kakesouri had ontmoeting met groep voor hij werd doodgeschoten in Almere

Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij in Almere had een ontmoeting met een groep mannen. Het gaat om de 25-jarige Jiar Kakesouri.

De politie heeft de identiteit en foto vrijgegeven van het slachtoffer. Op donderdagavond 3 november had Jiar een ontmoeting rond 22.15 uur op de Hildo Kropstraat. Hij zou een ontmoeting hebben gehad met een aantal jonge mannen. Er werd op een gegeven moment geschoten en de hulpdiensten zijn ingeschakeld. Op de plaats delict werd de zwaargewonde Jiar Kakesouri aangetroffen. Hij overleed de volgende dag in het ziekenhuis.

Het slachtoffer woonde zelf niet ver van de plek waar hij werd neergeschoten. De nog onbekende mannen zijn gevlucht in de richting van de Marcel Duchampstraat. De politie heeft buurtbewoners gesproken en al wat camerabeelden ontvangen, maar uw informatie en/of beelden kunnen nog van heel groot belang zijn.

Op dit moment denkt de politie dat de dood van Jiar Kakesouri los staat van andere incidenten en schietpartijen. Er gaan verhalen rond over wie er geschoten zou hebben. De politie roept buurtbewoners op om dit soort informatie te delen met het onderzoeksteam.