© YouTube

VIDEO: Joran van der Sloot interview vanuit beruchte gevangenis ‘hel op aarde’ in Peru

Er is voor het eerst in lange tijd weer een update en beeld van Joran van der Sloot.

De inmiddels 34-jarige Van der Sloot werd in juni 2010 veroordeeld tot 28 jaar cel voor de moord op de Peruaanse Stephany Flores (21). Daarvoor werd hij vooral bekend vanwege de verdwijning van de Amerikaanse Nathalee Holloway op Aruba. Het meisje is nooit gevonden en Van der Sloot geldt nog steeds als verdachte in de zaak.

Nu zijn er nieuwe beelden opgedoken van de Nederlander in een van de meest beruchte gevangenissen van Peru die bekendstaat als de ‘hel op aarde’. Een verslaggever bezoekt Van der Sloot en interviewt hem over zijn verblijf. ‘Ik zit hier omdat ik me slecht heb gedragen’, zegt hij tegen de verslaggever waarna hij een rondleiding geeft in zijn cel. Hij is overgeplaatst naar de beruchte Challapalca gevangenis als straf vanwege drugssmokkel en het bezit van illegale goederen zoals telefoons.

Tijdens het interview blijkt dat de autoriteiten Joran van der Sloot als een gevaarlijke gedetineerde zien. Hij wordt afgezonderd en zit alleen met één andere gedetineerde vast. Dat is een kartelleider die rondloopt op schoenen van Armani. Hieronder zijn wat beelden te bekijken van de bekendste Nederlandse gedetineerde in het buitenland.