© crime-nieuws.nl

VIDEO: Liquidatie Remsley Eisden uitgevoerd door één schutter met capuchon en automatisch vuurwapen

De liquidatie van Remsley Eisden is uitgevoerd door één schutter met een capuchon en automatisch vuurwapen.

Dat blijkt uit onderzoek van de politie en gesprekken met getuigen. In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 oktober werd in de Van den Tempelstraat in Dordrecht het vuur geopend op een Toyota Yaris. In de geparkeerde auto werd de 36-jarige Remsley Eisden dood aangetroffen. Het voertuig bleek doorzeefd met kogels uit een automatisch vuurwapen. Het slachtoffer is meerdere keren geraakt en vrijwel direct overleden.

Het slachtoffer had iets verderop een café bezocht in winkelcentrum Crabbehof. Toen Eisden onder vuur werd genomen was het ongeveer 00.30 uur. De schutter is gezien door getuigen. Het gaat om een man van circa 1.70 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg zwarte kleding en had een capuchon over het hoofd. Een getuige heeft gezien dat die man na het schieten in de Van den Tempelstraat het eerste steegje insloeg in de richting van de Savornin Lohmanweg.

De politie heeft een groot onderzoek ingesteld naar de liquidatie. Mogelijke getuigen die iets gezien hebben of iets anders weten worden opgeroepen om zich te melden. Er zijn geen verdachten aangehouden.