© Facebook

VIDEO: Man schiet met vuurwapen op Club BLU in Rotterdam (35K voor gouden tip!)

De eigenaar van de Rotterdamse Club BLU heeft een beloning van 35.000 euro uitgeloofd voor een tip inzake de dader of daders van de beschieting.

De horecagelegenheid werd afgelopen nacht voor de zoveelste keer onder vuur genomen. De dader rende op het pand en opende het vuur. De voordeur werd hierbij zeker vijf keer geraakt. Bij de beschieting raakte niemand gewond. Club BLU heeft nu besloten om een beloning uit te loven van 35.000 euro. Er zijn ook beelden gedeeld van de beschieting.

‘De verstrekte informatie zal op discrete wijze worden behandeld. Mocht uit de tip blijken dat de informatie alleen bij de dader(s) en/of direct betrokkenen bekend is en mocht dit leiden tot aanhouding en veroordeling van verdachte(n), zal club BLU over gaan tot uitkering van een beloning van €35.000. Indien door meer dan één persoon rechtens op uitkering van de beloning aanspraak zal worden gemaakt, zal aan elk van hen een deel van de beloning worden uitgekeerd, in evenredigheid met de waarde van de verstrekte informatie.’ Aldus een woordvoerder van de Rotterdamse club.