© YouTube

VIDEO: Nieuwe beelden vluchtauto’s schutters foute liquidatie klusjesman in Beuningen

De politie heeft in het onderzoek naar de vergismoord op klusjesman Mehmet Kilicsoy nieuwe beelden getoond.

Het gaat om beelden van de vluchtauto’s van de daders. Daarnaast staat een man op beeld van wie de politie graag de identiteit wil weten. Uit het onderzoek van de recherche blijkt dat veel sporen die zijn aangetroffen na de liquidatie, wijzen naar Amsterdam en omgeving. Zo is een van de vluchtauto’s gestolen in de omgeving en is een gebruikte Renault Megane uitgebrand in Zaanstad.

Op 6 juli 2020 werd Mehmet Kiliscoy in de vroege ochtend door twee schutters onder vuur genomen in het centrum van Beuningen. Hij zou op dat moment onderweg zijn geweest naar een schilderklus. De daders zijn na de liquidatie op de vlucht geslagen in een bestelbusje. Later zijn de twee overgestapt in een zwarte Renault Megane. De auto werd later uitgebrand teruggevonden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in verband met de moord.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en ook gekeken naar het leven van Kiliscoy. Er is helemaal niets verdachts gevonden. Zijn familie ging er vanaf het begin al van uit dat het om een vergismoord gaat. Het gaat om de laatste foute liquidatie in een reeks van vergismoorden. De laatste zeven jaar zijn er zeker dertien personen per vergissing doodgeschoten.