© Pixabay on Pexels.com

VIDEO: Politie tast nog in duister inzake motief dodelijke schietpartij Rishi Rampadarath in Houten

De politie heeft in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij in Houten waarbij Rishi Rampadarath om het leven kwam aandacht besteed aan de zaak op tv.

Op donderdagochtend 20 april 2023 is er op de Stelhout in Houten geschoten op Rishi Rampadarath, een 37-jarige man uit de buurt. Rishi was op weg naar zijn auto toen hij werd geraakt en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie is nog bezig met het onderzoek naar het motief achter het schietincident en vraagt getuigen om zich te melden.

Rishi was opgegroeid in de buurt en kwam er nog regelmatig. Hij had de nacht doorgebracht bij zijn ouders en was op weg naar zijn werk toen het schietincident plaatsvond. Buurtbewoners zijn geschokt en aangeslagen door wat er is gebeurd. Velen kenden Rishi en zijn familie goed.

Rishi werkte als logistiek coördinator bij een Utrechtse firma die voornamelijk verse etenswaren vervoert. Voorheen runde hij zijn eigen bedrijf dat fruitpakketten bezorgde bij particulieren. Rishi was geliefd in de buurt en stond bekend als een harde werker en een vriendelijke man.

De zwarte Volkswagen Golf van Rishi, met kenteken JJ-423-R, stond op het moment van het schietincident geparkeerd op de Stelhout. De politie roept iedereen op om zich te melden als ze mogelijk iets hebben gezien of gehoord dat kan helpen bij het onderzoek. De buurtbewoners zijn in shock en hopen dat er snel meer duidelijkheid komt over wat er precies is gebeurd en waarom.