VIDEO: 'Tourmanager én neef van André Hazes met geweld beroofd van geld en gouden Rolex'
© YouTube

VIDEO: ‘Tourmanager én neef van André Hazes met geweld beroofd van geld en gouden Rolex’

De tourmanager én neef van André Hazes, Djarno Hofland (26), is beroofd van een gouden Rolex en een groot geldbedrag.

In Opsporing Verzocht werd dinsdag aandacht besteed aan een gewelddadige beroving in Almere. In de uitzending werd niet gemeld wie het slachtoffer is. Volgens De Telegraaf gaat het om Djarno Hofland de tourmanager van André Hazes.

De daders stonden Hofland op te wachten en lijken te zijn ingeseind dat hij eraan zou komen. Het slachtoffer werd geslagen en beroofd van zijn horloge en een groot geldbedrag dat hij op zak had. Eén van de daders werd nog getackeld maar toen Hofland een knal hoorde en bedreigd werd met een vuurwapen gaf hij het op.

‘Ik vind het ook echt heel erg vervelend dat dit van mij gestolen is. Ik heb heel erg hard gewerkt voor dit geld. Het horloge vind ik nog het ergst. Deze heb ik gekregen van een naast familielid. Deze heeft hij mij gegeven voor mijn verjaardag en hij heeft hem speciaal laten graveren voor mij.’ Aldus het slachtoffer in Opsporing Verzocht.

Het gestolen horloge is een Rolex Datejust met de inscriptie ’Voor ’t leven’. De Rolex kreeg hij speciaal voor zijn verjaardag van André Hazes en heeft een emotionele waarde voor het slachtoffer. De politie onderzoekt de zaak maar heeft nog geen verdachten aangehouden.