VIDEO: Vader en zoontje (10) mishandeld bij poging beroving Rolex bij Designer Outlet Roermond
© screenshot

VIDEO: Vader en zoontje (10) mishandeld bij poging beroving Rolex bij Designer Outlet Roermond

De politie in Roermond vraagt om hulp bij de opsporing van twee mannen die op zaterdag 5 augustus 2023 een man van zijn horloge probeerden te beroven. Het slachtoffer liep op dat moment met zijn gezin naar hun auto, na een bezoek aan de Designer Outlet in Roermond.

In die Outlet hebben de daders vermoedelijk gespot dat de man een Rolex droeg. Op een nabijgelegen parkeerplaats deinsden ze er niet voor terug om hem én zijn 10-jarige zoontje te mishandelen. Het prijzige horloge raakte daarbij beschadigd, maar het tweetal wist het niet mee te krijgen.

De politie heeft camerabeelden vrijgegeven van de daders. Degene die als eerste het slachtoffer aanviel, had een shirt aan met lange mouwen en voorop een opvallende print. Op zijn zwarte broek zaten vermoedelijk verfspetters. De andere man had over een grijs shirt een jack met capuchon aan, mogelijk van het merk The North Face, en een blauwe spijkerbroek met vale plekken. Beiden hadden die dag kort, zwart haar.

De politie vraagt mensen die de mannen herkennen om zich te melden. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844. Ook kan er een tip worden gegeven via de website van de politie.