Vrouw bewaart lichaam overleden moeder in vriezer

Maandag 24 juni meldde zich een man uit Kamperland bij de politie met een nogal opmerkelijke verhaal. Volgens hem zou het lichaam van de moeder van een vriendin van hem opgeborgen liggen in haar vriezer. Daarop besloot de politie onderzoek te doen.

De recherche ging langs bij de melder en die deed zijn verhaal. Volgens hem had een vriendin van hem haar overleden moeder, die sinds enige tijd dood is, opgeborgen hebben in de vriezer thuis. Het lichaam zou volgens hem nog steeds in de vriezer liggen van een woning in Kamperland.

Na overleg met de officier van justitie werd overgegaan tot doorzoeking van de woning. De 46-jarige bewoonster bekende direct dat haar moeder inderdaad in de vriezer ligt. Zij zou ruim een week geleden een natuurlijke dood zijn gestorven.

Volgens de politie hield de vrouw het lichaam in haar vriezer omdat ze zo van haar moeder hield dat ze er geen afstand van kan doen. Achteraf ziet ze zelf ook in dat het niet erg slim was om een lijk in de vriezer te bewaren. De 46-jarige vrouw mocht na kort verhoor weer naar huis.

Bron: Politie